2498Megtekintés |  2

4 tanács a vékonyabb alakért

 

Minták, csíkok, pöttyök, fényes anyagok. Ezek mind erősíthetik, nagyobbnak mutathatják a testalkatodat. Kísérletezz bátran a színekkel, mintákkal, de néhány tanácsot érdemes megfogadnod.

Virágminta 

Minél több és minél élénkebb a minta, annál inkább kövérít. A nagy léptékű, világos virágok és a nagyon kontrasztos variációk sem tesznek jót az alakodnak. A jó tanács itt is jól jön. Legyen apró mintás a ruhád, így sokkal elegánsabb és karcsúbb leszel.

Pöttyök

Főleg a nagy pöttyökről mondható el, hogy optikailag többnek mutatják az alakod. De kiegészítőkön nyugodtan viselheted ezt a mintát, ha kedveled a pöttyöket. Az apró pöttyös ruhákat nyugodtan hordhatod, persze ha a stílusod megengedi. A vékonyabb alakért megéri.

Fényes anyagok

Nincs olyan szabás, amely enyhítené a fényes anyagok alakromboló hatását. A visszatükröződő fény és a redők pedig több hurkácskát varázsolhatnak rád. Ha szereted a fényes anyagokat, akkor azon testrészeden használd, amin nagyítani szeretnél. Egy széles csípőt enyhíthet egy fényes anyagú  felsőrész.

Színkombinációk

Egyszínű ruhában magasabbnak, karcsúbbnak látszol. Monokróm öltözködés, amikor tetőtől talpig ugyanabban a színben, ruhában vagyunk. Rugaszkodj el a feketétől. Válasz kéket, szürkét és ennek a különböző árnyalatait.

Ha élesen elütő színekbe öltözöl, alacsonyabbnak fogsz látszani. A harsány színek kettévágják az alakodat. De, ha magas vagy, akkor ezt bevetheted.

Függőleges irányú vékony csíkok, színtől függetlenül vékonyítanak. Nagyon divatosak idén a csíkok. Válasz olyat, ami kreatívan kiemeli a derekadat.

Ne használj a színtípusodtól eltérő színeket, főleg az arcod közelében, mert sápadtnak fogsz látszani. Ha kedveled a most divatos sárga színt, de nagyon nem áll jól, akkor vegyél egy nadrágot vagy kiegészítőt ebből a színből.

A színek befolyásolhatják a hangulatodat és a megjelenésedet is. A rosszul megválasztott szín, akár egész napra elronthatja a kedved és ráadásul, mindenki sajnálkozni fog, hogy nem pihetél eleget.

Te tudod milyen színek állnak neked jól?

Ha többet szeretnél erről tudni, gyere tanuld meg: Stílusiskola

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv