556Megtekintés |  Tetszik

Férfi ékszerek 2020

Ha egy férfi magabiztos, azzal mindenkit lenyűgöz!

Nemcsak a nők, de a férfiak is hordhatnak stílusos kiegészítőket. Az aktuális trendet figyelembe veszik, de náluk inkább a magabiztosságot, eleganciát, a tetszeni akarást szimbolizálja.

Férfi ékszerek 2020. Egyre több férfit láthatunk megjelenni a legfeltűnőbb darabokban, s imádnak kísérletezni, megmutatni az egyedi stílusukat.

A mai trend, elég nagy hangsúlyt fektet a férfiak öltözködésére. Egyre emelkedik a férfiaknak készült ékszerek piaca. Divat szabályok már nincsenek, de figyelni kell arra, hogy a személyes stílus, a harmónia kerüljön előtérbe.

Az egyik legközkedveltebb az ékszerek közül a férfi karóra, ami alapvető darabnak számít. Amellett, hogy használati tárgyként szokás hordani, kiegészítőként is nagyszerűen működik.

A férfi ékszerekhez tartozik a gyűrű, ami a legtöbb esetben a karikagyűrű és egyre divatosabb a pecsétgyűrű.

A nyakláncról se feledkezzünk meg. Mai trend, leginkább az egyedi darabok. Dögcédulás, fonott bőr, dupla tollmedálos, skandináv fejszemedálos és a fekete acél nyakláncok.

Nekem a személyes kedvencem a férfi karkötő, ami egyre népszerűbb. Egyre több férfi használja még a karórájuk további díszítésére is.

Hogyan viseld karóra mellett:

Igen, lehet karkötőt a karóra mellett, ugyanazon a csuklón viselni. Egy-két vékony karkötő még jól is mutathat, ha a karóra mögött viseled őket.

Ha nem a karóra mellett viseled:

Egy jó, menő szettben többféle anyag és szín is előfordul. Például nyugodtan egymás mellé tehetsz 2-4 gyöngyös vagy fonott karkötőt. Kombinálhatod bőrrel és acél láncokkal. Ez jól is mutat és magabiztosságot sugároz.

A karkötőkre is igaz, hogy csak minőségit érdemes megvásárolni. A tartóssága meg fogja hálálni az árát. Egy különleges darab feldobja az egész megjelenést.

Az én választásom ez a Dán dizájn karkötő, piros tigrisszem, onyx Férfi ékszerekgyöngyökkel és valódi bőrrel kombinált karkötő. Nagyon különleges darab.

Nehéz választani a sok elegáns és vagány kiegészítőkből.

Nézd meg és döntsd el, melyik a Te kedvenced.

Fotók: https://www.trendhim.hu/