4297Megtekintés |  Tetszik

Mit vegyek fel? Őszi divat 2015

Minden szezonváltáskor kitör belőled a frász, hogy mit vegyél fel? Nem kell aggódnod!

A legfontosabb, hogy vedd elő a gardróbodból a tavalyi ruháidat. Ugye megcsináltad a rendszerezést a szekrényedben? Ha még nem, akkor ideje elkezdened.

Itt egy kis segítség:

https://www.erikapiros.hu/gardrob-tippek/

Van egy jó hírem. Nem kell még elraknod a kedvenc nyári ruháidat.

Az ősz mindig szeszélyes, ezért rétegesen kell öltözködnünk. Reggel hideg van, napközben meleg és este hűvös az idő. A nyári ruháidat kombináld melegebb, vastagabb anyagokkal. Válasz hozzá kiegészítőt, sálat, kalapot. Húzz a lábadra csizmát vagy bakancsot. Így igazán egyedi és izgalmas szetteket állíthatsz össze magadnak.

divat 2015

Az őszi divat 2015 – ben a kényelemről szól. Gyönyörű földszínek, meleg tónusok, mesés anyagok és izgalmas minták. A 70’ es évek stílusa köszön vissza, a hippi és a western stílus.

Színek:

– indigókék, királykék

– olajzöld

– bordó

– narancssárga, okkersárga

– tört fehér, és ezüstös csillogás

– meleg barna árnyalatok

– szürke árnyalatai

Csíkos anyagok, patchwork és virágmintás ruhák teszik izgalmassá a legegyszerűbb alapdarabjainkat.

Öltözz színesebben!

A color blocking a legújabb divathóbort, ahol már nem csak 2 színt kombinálhatsz, hanem akár 5 színt is. De vigyázni kell a harmóniára, nehogy túlöltözzük magunkat és színes papagájként tündököljünk.

A puha szőrmék, a bársony anyagok is izgalmas trendek az idén. Valamint a poncsó, a hosszú kardigánok és kabátok adnak melegséget a szettjeinknek.

Nézz körül a gardróbodban, biztosan találsz a ruháid között ilyen színű és mintájú darabokat. Ezeket kell kombinálnod az alapruháiddal és más színekkel.

Lássunk néhány szettet, amit te is könnyedén beleilleszthetsz a hétköznapjaidba.

divat 2015

divat 2015

divat 2015

Ha neked is fontos a külső megjelenésed, gyere és sajátítsd el egy professzionális képzésen, ahol a saját stílusmestereddé válsz. /Stílusiskola/