24239Megtekintés |  Tetszik

Molett divat – plusz kilóval is csinosan

Neked is mondták már, hogy megint jó trend van extra méretben? Igen, ezért nézel ki olyan jól, mert végre rád is figyelnek. Használd ki és merd magad megmutatni!

Nem mindegy hogyan viseled a plusz kilóidat. Nem eltakarni és elbújni kell, hanem meg kell mutatni, ami szép. Az lehet a lábad, a dekoltázsod, a csodás kis pofikád vagy a vállad.

Első számú alapszabály, megmutatni a derekadat! Hidd el nekem, minden nőnek van dereka.

A molett divat második legfontosabb alapszabálya, hogy ne öltözz lepelbe. Szép esésű, könnyű anyagokból válassz magadnak ruhákat. Ezek a ruhák lendületet visznek a megjelenésedbe. Nagyon fontos a tested optikai tagolása, melyet megfelelő szabással, mintákkal és optikai nyújtással érhetsz el.

Nézd meg Melissa McCarthy színésznőt, hogy milyen magabiztosan viseli a plusz kilóit. Ügyesen eltakarja és kiemeli az adottságait. Most azt mondod, könnyű neki, mert híres és van stylist aki segít. Te is mehetsz stílustanácsadóhoz, vagy lehetsz saját magad stylistja

Megfigyeltem, hogy a molett lányok vidámak és gyönyörű arcuk van. A mosoly szépít és vonzóvá tesz mindenkit.

Használd ezt az adottságodat és mellette öltözz csinosan. Meglátod, a bókok nem maradnak el. Ettől, még magabiztosabb leszel.

Öltözz rétegesen, mindig a derekadon legyen a hangsúly.

Még akkor is ha nagynak érzed a pocakodat. Nyugi nem kell megmutatni, amit nem szeretsz, de a nőiességedet ki kell emelni. Elő azzal a szép dekoltázzsal vagy bokával. A cél nyújtani az alakodat. Ezt nem csak feketével és egyszínű ruhákkal lehet, hanem vegyél fel magas sarkú cipőt. Válassz telitalpút vagy platform cipőt, ezekben magabiztosabban tudsz majd járni.

Találd meg azt a részedet, amit a középpontba állíthatsz.

Légy őszinte magadhoz és állj a tükör elé. Ha azt mondod: „gyűlölöm a hasamat, a combomat, a fenekemet és a karomat” így nehezen fogsz ruhát találni. Ha ezt mondod magadnak: „a lábaimmal elégedett vagyok, de nem szeretem a csípőmet”, még mindig sok dolgod lesz, míg megtalálod a tökéletes ruhát, de legalább tudod reálisan látni önmagad. Egy tipp: vegyél egy A vonalú térdig érő ruhát, ami eltakarja a csípővonaladat, de megmutatja karcsú lábaidat.

Tehát mutasd meg bátran azokat a testrészeidet, amelyeket előnyösnek tartasz és takargasd azokat, melyeket hátrányosnak. Ha úgy érzed kellene még néhány tanács, néhány lépés, hogy erősítsd az önbizalmad, akkor gyere, segít neked a Stílusiskola.

Melissa McCarthy - molett divatMelissa McCarthy - molett divat