52020Megtekintés |  3

Personal Stylist Tanfolyam info

Personal Stylist  tanfolyam – Stílustanácsadó képzés

A stílustanácsadás a jövőd kezdete lehet?

Úgy érzed, kellene még valami, amit szeretsz csinálni, amivel kiegészítheted a meglévő tudásodat? A jó hír, hogy a stílustanácsadás sosem megy ki a divatból, sőt mostanában egyre inkább szükség van rá. Egy nagyadag önbizalom program.

El tudnád képzelni magad stylistként? Ez az álom könnyebben megvalósítható, mint gondolnád, ráadásul jövedelmező is. Rólam:

A szépség örök befektetés.

A szépségipar is az, hiszen mióta világ a világ, a nők és férfiak tetszeni akarnak. A stílus, a másikról az első találkozásnál szerzett benyomás akár egy üzlet, egy állás megszerzésének az eredményességét is eldöntheti. Riport itt:

A stílustanácsadás (azaz a personal stylist) egy olyan hálás szakma, amire mindig lesz kereslet, hiszen felgyorsult világunkban az embereknek szükségük van egy profi segítségére. Az igények is megnövekedtek, ma már mindenki komplex szolgáltatást vár el. Akár szuper fodrász, kozmetikus, sminkes, divatszakember – eladó, butikos, menyasszonyi ruhaszalonos, rendezvényszervező, műkörmös, életstílus-tanácsadó, coach, kineziológus, pszichológus  vagy, ha egy kliensed tanácsot kér tőled, hogy mi áll jól neki, ott sem nyúlhatsz mellé. Elvárja tőled, hogy ehhez is érts.

Ha igazán előrelátó vagy, elsajátíthatod a stílustanácsadás minden szakmai fortélyát a meglévő szakmád mellé, és máris magasan az átlag fölé kerülsz!

A stílustanácsadás tanulható! 

Ha jelenleg is mások szépítésén ügyködsz, eleve megvan a szépérzéked, a többi pedig egy kis idő- és energia ráfordítással elsajátítható. A stílustanácsadás első lépése, hogy tökélyre fejleszd a saját stílusodat, ezért személyre szabva, egyénileg, a vágyaidat, céljaidat figyelembe véve dolgozom veled ezen.

Szórakoztató, élvezetes módon tanulunk úgy, hogy közben új kapcsolatokat szerzel, ami ebben a szakmában elengedhetetlen.

A legtöbb stílustanácsadó általában félti is a kapcsolatrendszerét, a kezdőket nem hozzák össze azokkal, akik később munkákat
adhatnának nekik. A célod, tudásod és hozzáállásod figyelembevételével, segíteni foglak a további munkád sikereiben. De, ehhez te is kellesz! Nagyfokú empátia, nagy adag hozzáállás, tudás és alázat szükséges hozzá. 

Hiszek abban, hogy az elméleti tudás a gyakorlat nélkül mit sem ér. Ezért nem egy osztályteremben, hanem különféle helyszíneken, élesben tudod megtanulni azt, hogy például hogyan kell felkészülni egy stílustanácsadásra, gardróbrendezésre, közös shoppingra, portfólió fotózásra, és akár egy élő médiaszereplésre. Így a végzettséget igazoló tanúsítvány átvételekor, már te is magabiztos leszel.

 

3 + 1 lehetőség, amit a Personal Stylist tanfolyam nyújt neked

 • felfedezed a saját rejtett képességeidet
 • megtalálod a saját stílusodat
 • szakmailag kiteljesedsz és képes leszel másoknak segíteni
 • legyen ’még egy lábad’, amire mindig számíthatsz, és támaszkodhatsz a saját életedben

A stílustanácsadó képzés segít, hogy megtaláld a legszebb önmagad, hogy utána ebben segíthess másoknak is!

jelentkezem

A Personal Stylist tanfolyam gyakorlati képzés 5 hónap, 10 egymásra épülő tananyagból és leckéből áll, plusz 5 x 4 óra gyakorlat. Tehát havi 1 x 4 órát tanulunk együtt. A gyakorlati órákhoz modell szükséges.

TEMATIKA

 1. modul: Personal stylist fogalma, menete a gyakorlatban, Mivel foglalkozik a stylist? Stílus kérdőív kitöltése (foglalkozás, hobbi, kedvelt stílusok stb…)
 2. modul: Színelmélet,
 3. modul: Testalkatelemzés, saját stílus meghatározása, kialakítása
 4. modul: Stílusirányzatok (modern, eklektikus, art collage, vintage és még sok máz izgalmas újdonság)
 5. modul: Styling, saját stílus meghatározása írásban, kollázs készítése stílusnapló formájában.
 6. modul: Gardróbrendezés menete, megfelelő ruha kiválasztása, alapdarabok ismertetése, virtuális gardrób kialakítása kollázs formájában.
 7. modul:  divattörténet, az 1920-as évektől napjainkig
 8. modul: Személyes stílustanácsadás, előkészületek, kapcsolatfelvétel, személyi konzultáció, vásárlás a gyakorlatban.
 9. modul: Médiaszereplés, Hogyan készül fel a stylist az interjúra? (backstage, forgatás menete)
 10. modul: Férfi styling, színtípus, testalkat és stílus elemzése

A modul témája változhat, az egyéni kompetenciák figyelembevételével. A változtatást jogát fenntartom. Minden jelentkezőnek, ki kell tölteni egy Jelentkezési űrlapot.

FONTOS! Feltétele a képzés elkezdéséhez, egy személyes konzultáció. 

Tanúsítvány

A felnőttoktatási törvénynek megfelelően, regisztrált a képzés. Engedélyszám: B/2020/008081

Cégnév: Stílus Design Bt.   

“A képzéssel egy izgalmas út elé lépsz, amit nem is értem miért nem

tettem meg hamarabb. A legjobb tanács amit kaptam Erikától: Mindig egészben nézd a nőt, ne ragadj le, hogy milyen a színtípusa, a testalkata. Nézd meg milyen a lelke. Kívül – belül tegyük vonzóvá és igazán önmaga lesz a Nő.” Era 

Kedves Erika, nagyon köszönöm a profizmusoddal együtt azt a kedvességet, amivel hozzám álltál a tanfolyam alatt. Nagyon élveztem az órákat, sokat tanultam tőled. Ajánlom Mindenkinek, akit érdekel a stylist munka.” Viki

“Fantasztikus veled tanulni! Olyan szenvedélyesen szereted ezt a szakmát, hogy élvezet minden óra veled.” Köszönöm! Nikolett

Köszönöm azt a sok törődést és figyelmet, amit tőled kaptam. Kevesen képesek valóban segíteni másoknak. Most már jól érezem magam a bőrömben és a ruháimban. A szakmai tudásod lenyűgöző. A szenvedélyt adtad át nekem és elindítottál az úton. Hálás vagyok!Ibolya

„A tanfolyam hihetetlen energiákat és szépérzéket hoz felszínre. Nem tudtam, hogy valóban képes vagyok rá, de te Erika, minden tudásoddal és személyes varázsoddal előhoztad bennem a rejtett képességeimet. Magabiztosabb vagyok, ezt szeretném átadni más embereknek is. Hiszem, hogy a stílus maga az ember. Köszönöm, hogy veled tanulhattam!” Rita

“Köszönöm szépen a motivációt amit kaptam tőled, hogy higgyek magamban. Hétről – hétre a mentor támogatásoddal elértem a célom, hogy soha ne adjam fel, még akkor sem ha megtorpan a lendület. Én nem bántam meg, hogy belevágtam képzésbe. A környezetemben lévő is visszajelzés is ezt mutatja.” Zsuzsa

“A legjobbkor találtam rád Erika. A tervezett jövőkép össze is állt, mert akkora lökést és önbizalmat kaptam. Tökéletes alapot kaptam, rengeted plusszal és személyre szabott ötletekkel. Külön örömet szerzett a barátságod és kedvességed. Jelenleg a főállásom mellet elindítottam a vállalkozásomat, mint stílustanácsadó és egy webshopot is üzemeltetek. Szandra” Riport itt!

Képzés ára

A tanfolyam díja 310.000 Ft., amit fizethetsz egyben, vagy részletben is, (5 x 66.000 Ft.) Az okleveles elméleti és gyakorlati vizsga díja: 25.000 Ft.

FIGYELEM! Elindult a Personal Stylist online tanfolyam! Egyéni felkészülés távoktatással. 5 hónap alatt Stílustanácsadó lehetsz. Ha vidéki vagy, és nem tudsz feljárni Budapestre, de szeretnél tanulni. Így már nincs kifogás! Otthonról kényelmesen tanulhatsz, de készülj fel rá, hogy gyakorlati feladatok is lesznek és sok- sok házi feladat! Hanganyaggal és online élő konzultációval! 

Az online stylist tanfolyam díja: 210.000 Ft., amit egyben vagy részletekben is fizethetsz, (5 x 46.000 Ft.) Kötelező gyakorlati vizsga tanúsítvánnyal! Díja: 25.000 Ft.

FONTOS! Ez a tanfolyam nem csoportos Stylist képzés! Személyre szabott Stílustanácsadó képzés. Mindenkivel egyénileg foglalkozom és elindítom a Stílustanácsadó tevékenységében. Ettől különleges és egyedülálló a képzés!

garancia stílusbox

GARANCIA! 100% pénzvisszafizetés, ha nem vagy megelégedve a képzéssel. A tanfolyam elkezdésétől 30 napig érvényes!

A DÖNTÉS A TIÉD, A RIZIKÓ AZ ENYÉM!

Rólam és a képzésről: Videó itt!

TikTok: http://tiktok.com/@stilusiskolabyerikapiros

A stílustanácsadás számomra egy hatalmas, emellett nagyon hasznos szerelem. Alig várom, hogy megosszam Veled!

Készen állsz?

GYERE, jelentkezz most és vágjunk bele együtt:

 Jelentkezés a Personal Stylist Tanfolyamra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)