4214Megtekintés |  2

Rólam info

Üdvözöllek az oldalamon!

A legtöbb stylist nevét nagyon kevesen ismerik. Ha elég keményen dolgozunk, kreatívak és elszántak vagyunk, akkor nevet teremthetünk maguknak. A legfontosabb ehhez a szakmához, hogy kellő emberismerettel és nagyfokú empátiával kell rendelkezni.

2009-ben  a Modart Divatiskolában szereztem meg a szakmai diplomát, Stylist szakirányon. Interjú velem

Azóta számos média megjelenésen vagyok túl. A mai napig találkozhatsz velem a képrnyőn mint stylist – stílusszakértő. TV2 trendmania.piroserikaTrendmánia, VIASAT3 Trendközelben.

Videókat itt megnézheted!

A munkám szépsége abban rejlik, hogy kellő alázattal, stílusérzékkel és emberismerettel, elnyerem az emberek bizalmát. Számomra mindig az éppen aktuális munka a legfontosabb. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a pályám kezdetétől, nagyon változatos munkákat végeztem.

Akikkel eddig dolgoztam:

HOT magazin – stylist asszisztens

RTLklub Csak csajok – stílusszakértő

TV2 Mokka – stílusszakértő

Viasat3 – Trendközelben – divat és stílustanácsadó

Diamond Models Rivercast ügynökség – stílus órák modelleknek

Fashion &Travel magazin – divatfotózás

OLD CINEMA Produkciós Filmstúdió –  image filmek

Levi Strauss Magyarország – stílustréner

Jól nézek ki” átalakító reality műsor Viasat3

Triumph Magyarország

Salamander stílustanácsadó – stílustréner

Turbó Diéta – stylist

Jelen pillanatban, a Stílusiskola a legfontosabb kihívás, ahol szeretném mindenkinek megtanítani, hogy a stílus, sosem megy ki a divatból. Stílusiskolám egy olyan hely, ahol öröm megtanulni, megismerni a saját személyes praktikákat a jó megjelenéshez, ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben. 10 éves fodrász és stylist szakmai tapasztalattal, könnyedén meglátom, hogy mi a legszebb arcod, hajszíned és milyen stílus, ami kihozza a személyiségedet.

Personal Stylist tanfolyam, egy szakmai gyakorlati képzésem, ahol a 13 év szakmai tudásomat és tapasztalataimat tanítom meg neked. Ez egy személyre szabott képzés, a személyes kompetenciádnak megfelelően lesz kialakítva.

Jelentkezz most, vágjunk bele együtt!

Tel: +3630 388 1013

E- mail: stilusiskola@gmail.com

Interjú velem: Rapid Business