2926Megtekintés |  1

Sminkiskola info

A Stílusiskola egy életre szóló befektetés a külsődbe. Az öltözködés és a hajviselet mellett, fontos a csodás smink is. 

Színtanácsadás

A színek ereje hatást gyakorolnak a hangulatunkra, az energiaszintünkre, az egészségünkre. És nem utolsó sorban a kinézetünkre. Ezért egyáltalán nem mindegy milyen színekkel vesszük körbe magunkat.

Mielőtt hozzákezdünk a sminkeléshez, fontos tudni, milyen színcsoportba tartozól. Milyen színek állnak jól neked, ami kiemeli a szépségedet. Egy rosszul megválasztott szín, képes sápadtnak és idősebbnek mutatni. Viszont a jól megválasztott színek kiemelik a szépségedet.  Fiatalosabbá és üdébbé teszi az arcodat.

Sok – sok színes kendők  segítségével kiderítjük a színtipusodat. 4 főcsoportból kiválasztják, hogy te a tél, tavasz, nyár vagy ősz típusba tartozol. Figyelembe vesszük a hajszíned, szemszíned és a bőröd tónusát. Mivel mi nők mindig szeretünk megújulni, biztos vagyok benne, hogy azon gondolkozol,  jó e a hajszíned. Ezt is kiderítjük. Így a végeredmény csak tökéletes lehet.

Sminkiskola

A sminkoktatáson segítünk abban, hogy akár a reggeli rohanásban, akár kivételes alkalomra, mindig a legmegfelelőbb és hozzád legjobban illő sminket készíthesd el. Nagy hangsúlyt fektetünk a szépségápolásrá is, hiszen csak tiszta és megfelelően hidratált bőrön mutat a legjobban a smink. A bőröndnek megfelelő bio termékek használatával. 

4 órás tanfolyamon megtanulod az apró trükkjeit annak, hogy reggel pár perc alatt, hogyan állíthatod össze a legideálisabb sminket. Megtanulod, hogy munkahelyedre, hétköznapra, hogyan készíthetsz szolid, akár láthatatlan sminket, amely mégis elkápráztatja környezeted. Mindezt a bőrödet kímélő, natúr bio smink termékek segítségével.

Ahhoz, hogy igazán a megfelelő smink kiemelje a szépségedet, megtudod milyen színtípusba tartozól és milyen színeket használj alapozásra, a szemhéjadra, pirosításra és a szád hangsúlyozására. Ez azért is fontos, mert nem kevés pénzt dobsz ki olyan termékek vásárlására, amiket aztán nem tudsz használni, hiszen nem illik a szín és arctípusodhoz.

Tanulj profi szakembertől és ezentúl csak arra költesz amire szükséged van!

Tanfolyam 4 órás, részvételi díj: 25.000 Ft

Kiscsoportos oktatás max. 4 fő

jelentkezem