2156Megtekintés |  1

A stílus tanulható

A világon a legolcsóbb luxus a stílus. /Giorgio Armani/

Sokan azt gondoljátok, minek nekem stílustanácsadó, tudok én öltözködni. Ez így is van. De divat és stílus között óriási különbség van. Mindenki tud öltözködni, mindenkinek van saját stílusa, de nem mindenki tudja alkalmazni. Miért ne tanulhatnál egy szakembertől, aki megtanít profin öltözködni. Hiszen sütni, főzni, varrni, gyereket nevelni stb. is tudsz, mégis elmész különböző tanfolyamokra, hogy még jobb legyél abban, ami téged érdekel. Ott is szakemberektől tanulsz, akik több éves tapasztalataikat adják át neked.

Legyél saját magad stílustanácsadója. Vedd kezedbe az irányítást!

Nekem az alapelvem az, ha minél több szakmád vagy szakmai tudásod van, annál nagyobbak a lehetőségeid ahhoz, hogy azt csináld, amit igazán szeretnél. Ezért is hoztam létre a stílusiskolát. Nem csak a szépségiparban dolgozóknak, akik profin szeretnék megtanulni ezt a szakmát, hanem magánszemélyeknek is, aki még keresi a saját stílusát.

Nektek csajok, hogy könnyebben menjen a mindennapi öltözködés, frizura és smink. Tudom, hogy minden reggel azon törőd a fejed, mit is vegyél fel. Üres a gardrób, nincs egy ruhád sem. Jaj, már megint hogy néz ki a hajam és nincs időm sminkelni se. Lehetne ez rutinszerű, mint a fogmosás. Csak el kell sajátítani néhány trükköt, ötletet vagy praktikát. Nem csak azért, mert így jobban felfigyelnek rád a munkahelyen, vagy a barátod, férjed jobban megbecsül. Ez 100% önbizalom növelés.

Ne a divat mondja meg, hogy ki vagy

Magadért kell tenni minden nap, hogy jól érezd magad a bőrödben. Önbizalmadat erősíted, ha úgy mész el otthonról, hogy jól nézel ki. Hidd el, megéri a fáradságot 20 perccel hamarabb felkelni. A szépségért megéri. Ezért azt mondom ne tanácsadásra gyere, hanem tanuld meg velem a stílusiskolában, hogyan öltözhetnél még jobban. Hányféle frizurát készíthetsz magadnak és elsajátíthatod a sminkelés alapjait is.

Nem mindenki születik stílusikonnak, én sem, de kijártam az iskolát.

Én örömmel segítek neked: https://www.erikapiros.hu/stilusiskola/