9331Megtekintés |  2

STÍLUSBOX Copy

Csak a Te stílusod szab határt!

Mi a Stílusbox?

Szakértő stylist segítségével, egy személyre szabott stílustanácsadás, plusz meglepetés ajándékcsomaggal.

Mit találhatsz a csomagban?

A saját stílusodnak és színtípusodnak megfelelő részletes leírást. Egy kiegészítőt, ékszert, vagy személyes tárgyat, talán egy sálat. Rúzst vagy sminkterméket a színtípusodnak megfelelően. Márkától függetlenül, mert a szín és a stílusirányzat az elsődleges szempont! /min. 2 db termék a csomagban/

Stílusbox 1 - erikapiros.hu

FONTOS! Nincs egyforma doboz! Csak a Te stílusod szab határt!

Kinek ajánlom?

Neked, ha szeretnéd tudni, milyen a valódi stílusod, milyen színek emelik ki az arcodat a legjobban és milyen fazonú ruhákban vagy a legcsinosabb. És, ha szereted a személyre szóló meglepetés ajándékot. Ha mindig keresed a hozzád illő sálat, nyakláncot, fülbevalót vagy rúzst, de nem tudod milyet.

Hogyan rendelhetsz?

♦ Első lépés

Kitöltöd a stílustesztet és válaszolsz minden kérdésre.

♦ 2. lépés

Készítesz egy egész alakos fotót magadról, a kedvenc ruhádban.

♦ 3. lépés

Megrendelést elküldöd a kitöltött stílusteszttel és a fotóval.

♦ 4. lépés

Várod a meglepetés Stílusbox csomagodat. Stílusbox 3 - erikapiros.hu

A csomagod 7 – 10 munkanapon belül érkezik, a megrendelések függvényében. Értesítést kapsz, amikor a csomagod elindult.

Fizetés: Előreutalással!

A Stílusbox ára: 22.000 Ft + INGYENES szállítási költség

Vélemények:

MEGRENDELEM:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Miért éri meg neked a Stílusbox?

A stílustanácsadásért kifizetsz kb. 25 – 70 ezer Ft közötti összeget. Általában ajándék terméket nem kapsz hozzá. Sőt személyre szóló kiegészítő, esetleg ékszer vagy sminktermék nincs benne a szolgáltatás árában. Ha már jártál színtanácsadónál, vagy tudod milyen a stílusod, akkor is érdemes rendelned, mert egy személyre szóló ajándékot kapsz, ami kiegészíti a ruhatáradat.

Így, a lehető legjobb választás a Stílusbox, mert meglepetés ajándékkal együtt csak 22.000 Ft. Szakértő stylist segítségével, személyre szabott stílustanácsokat kapsz  és beszerzi neked a legjobb kiegészítőket, ami illik a személyiségedhez, stílusodhoz.

garancia stílusboxBiztos vagyok benne, hogy imádni fogod a saját Stílusboxodat. De ha mégsem nyerte el a tetszésedet, akkor 100% garanciát biztosítok a kiegészítőkre, ékszerekre. A garancia a stílustanácsadás szolgáltatásra nem vonatkozik, csak a termékre. 14 napon belül visszaküldheted, a saját költségedre. Kizárólag csak sértetlen, bontatlan és használatlan kiegészítő terméket veszek vissza. A garancia a sminktermékre nem vonatkozik, higiéniai okból. 

MEGRENDELEM:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)