9348Megtekintés |  Tetszik

Stílusiskola info

Legyél saját magad stílus-tanácsadója! Vedd kezedbe az irányítást!

Úton Önmagunkhoz!

Egy stílusiskolában, ahol van szakértelem, beleérzés, tapasztalat!

Nincs több feleslegesen kidobott pénz!

Nincs több a szekrényben árválkodó, hordhatatlan ruha!

Tele a szekrényed, mégis az örök panasz: „nincs egy ruha amit felvehetnék…”

Hányszor, de hányszor fordult már elő Veled, hogy megvettél valamit, amit soha többet nem vettél fel? Hányszor, de hányszor költöttél feleslegesen sok pénzt olyan ruhákra, cipőkre, amikhez soha többet nem volt kedved? Mert nem álltak igazán jól, mert nem kényelmesek, mert nem illenek a Te egyéniségéhez, a Te stílusodhoz!

Mert milyen is a Te stílusod? Milyen színek, fazonok, illenek Hozzád a legjobban? Milyen az alakod, az alkatod és mi az, ami a legelőnyösebb egy- egy alkalomra? Milyen is legyen a gardróbod?

Mi illik egy fontos találkozóhoz, mi egy üzleti ebédhez, mi egy fogadásra, és mi az első randevúra? Ez mind egyáltalán nem mindegy! Fontos, hogy az egyéniségedhez és az alkalomhoz illő viseletet megtaláld. Megtaláld Önmagad!

Ebben segítek Neked nagy tapasztalattal, biztos kézzel, nagy odafigyeléssel, töretlen lelkesedéssel!

Az embert figyelem, a mozdulatokat, a tekintetet. Azt, ki milyen viszonyban van magával, és a világgal, és miként lehet a legjobb összhangot megtalálni.

Sokan azt hiszik, ők maguk ismerik saját magukat a legjobban. Ez egyáltalán nem biztos. Sőt, sokszor az évek során néha elveszünk, eltévedünk. Talán sokszor sosem találtuk meg biztosan a saját stílusunkat, pedig sok éven át kerestük. A divat változik, de a stílus örök!

Manapság egyre több területen kérjük tanácsadók segítségét. Ez ma már nem kiváltság, hanem a mindennapi jó közérzet, a jó megjelenés megszerzéséhez nyújtható egyszerű segítség.

A világon a legolcsóbb luxus a stílus. /Giorgio Armani/                              

A stílustanácsadó tehát nem luxus! Jár Neked!
jelentkezem

Számolj, és rájössz, mennyivel jobban jársz, ha a segítségemmel ezen túl azokat a ruhákat teszed csak a kosaradba, amik valóban jól állnak Neked! Amiket mindig szívesen hordasz majd. Amiket nem feleslegesen vettél meg. Olyan színeket, amik kiemelik szépségedet, olyan fazonokat, amelyek előnyösek.

Ez a tudás sosem vész el, egyszeri befektetés, és örök megtérülés. Út önmagunkhoz, és csak jól végződhet.

Stílusiskola studio #styleschool #stilusiskola#wardrobe #stilus #style #gardrob #stylist #shoes #clothes #bag #oktatas #personalshopper

Stílusiskolám egy olyan hely, ahol öröm megtanulni, megismerni a saját személyes praktikákat a jó megjelenéshez, ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, hogy férjed, kedvesed a mostaninál is jobban elismerje szépséged, egyéniséged.

 

Itt egy rövid videó, nézz be a Stílusiskolába!

Tematika: 

– színelmélet, milyen színek állnak jól neked
– testalkatelemzés, megállapítjuk a testalkattípusodat, mi az erősséged és mit kell kiemelned
– divattörténeti áttekintés, különböző stílusirányzatok megismerése
– stílusod meghatározása, kollázs készítése a stílusnaplódba
– saját stílus kialakítása
– alapruhatár kialakítása
– hétköznapi, hétvégi és alkalmi öltözködés kialakítása
– kiegészítők, cipő, táska, ékszerek

A tanfolyam alatt elkészíted a saját stílusnaplódat, amit hazavihetsz magaddal.

Miért válaszd a stílusiskolát? Videó

  • Ha szeretnéd megtanulni, hogyan legyél stílusos nő
  • Ha szeretnéd megtalálni, milyen vagy Te valójában
  • Ha szeretnéd megtudni, milyen színek fazonok, stílus áll Neked a legjobban.
  • Ha szeretnéd tudni a mindennapi öltözködés fortélyait
  • Ha az egyéniségedhez szeretnéd kialakítani a ruhatáradat
  • Ha az önbizalom erősítéséhez még kell néhány lépés
  • Ha szeretnél részt venni  egy igazi, csajos napon

“De csinos vagy!”-garancia. A tanfolyam után egy hét alatt legalább ötször fogod hallani, ha használod a tanultakat.

 

 

Tanfolyam részletei:
Stílusiskola – 3 óra

Egyéni vagy csoportos képzés – Létszám: 1  vagy max. 5 fő

A tanfolyam díja:  egyéni: 35.000 Ft., csoportos: 30.000 Ft.

Időpontok: jelenleg nincs időpont!

A tanfolyam helye: Budapest

FIGYELEM! Online képzés – személye szabott feladatokkal és hanganyaggal segítelek, hogy saját magad stílus-tanácsadója legyél. Az otthonodban, könnyedén megtanulod, mitől leszel a legcsinosabb nő. Cél, hogy játék legyen az öltözködés, ne kényszer vagy megszokás. A képzés 4 leckéből áll + házi feladat, kollázs készítése applikáció segítségével.

A képzés díja: 30.000 Ft.

jelentkezem

Vélemények:

“Nagyon Szépen Köszönöm a lehetőséget Erika Piros. Sokat tanultam Magamról, hihetetlen közvetlen és segítőkész vagy Erika!!!!Fantasztikus volt a légkör és a csapat!” Kerti Kata

“Köszönöm, hogy részese lehettem a keddi stílusiskolának! Nagyon jó volt a közösség, a hangulat! Sok mindent tanultam, és persze azon vagyok, hogy minél több mindent elsajátítsak abból, amit hallottam.
Egy fokkal közelebb kerültem ahhoz, hogy az önbizalmam újra a régi legyen.  Még egyszer, nagyon köszönöm, Erika!” Kovács Regina

“Erikával tartott óra tele volt kreatív ötletekkel és ránk szabott megoldásokkal. A stílusnapló külön zseniális, mert mindig kéznél van, ha ötlet kell.” Beáta

“Sok új ötlettel gazdagodtam. Olyan dolgokról hallottam, melyekről fogalmam sem volt. Köszönöm!” Orsolya

“Köszönöm azt a sok törődést és figyelmet amit tőled kaptam. Kevesen képesek valóban segíteni másoknak. Most már jól érzem magam a bőrömben és a ruháimban.” Ibolya

“Nagyon jó hangulatú és tanulságos volt a Stílusiskola tanfolyam. Nem is gondoltam volna, hogy tudtál nekem újat mutatni Erika. Én is, mint minden nő, azt gondoltam tudok öltözködni. Mint kiderült tudok is, de itt megtanultam, hogyan öltözhetek még jobban. Színesebben, az alkatomnak megfelelően. Nagy felismerés volt. Nagyon köszönöm neked Erika!” Anna

“Fantasztikus veled tanulni! Olyan szenvedélyesen szereted ezt a szakmát, hogy élvezet minden óra veled.” Köszönöm! Nikolett

Kedves Erika,

“Nagyon köszönöm a profizmusoddal együtt azt a kedvességet, amivel hozzám álltál a tanfolyam alatt. Nagyon élveztem az órákat, sokat tanultam tőled. Ajánlom Mindenkinek, akit érdekel a stylist munka.”
Kása Viki

Jelentkezés a stílusiskola képzésre!