7526Megtekintés |  1

Stílustanácsadás info

Personal styling – személyes stílustanácsadás 

A stylist munkáim során megtapasztaltam, milyen ereje van egy kis odafigyelésnek, törődésnek. A bizalom nagyon nagy kincs, ezért tartom fontosnak, hogy személyesen foglalkozzam veled. Így tudom kihozni belőled a maximumot, hogy elégedett legyél önmagaddal. Boldogságot, önbizalmat kapsz és sugározni fogod a számodra fontos embereknek.

Személyre szabott szolgáltatásaim:

Stílusterápia

Sokkal több mint egy stílustanácsadás!

Az élet nem tökéletes, de te lehetsz tökéletesen összhangban önmagaddal.

Az igazi női szépség, valahonnan a lélek legmélyéről fakad. Onnan sugárzik és soha meg nem szűnik. Amíg a nő a lelkére hallgat, addig szép marad 80 évesen is. Hamar megmutatkozik, ki az, aki belülről is szép, vagy csak a felszínen, a külseje szép. A szív rajzolja a ráncokat az arcra. Ha kívül-belül szép a nő, akkor a legszebb. Igazi különleges szépség, még akkor is, ha nem egy modell alkat. Kifinomult érzékkel, sok megélt, megértett tapasztalattal és tudatos élettel rendelkezik.

A stílus egy olyan nyelv, amelyen keresztül kifejezheted magad, hogy ki vagy valójában. A személyiségedet mutatja meg, ha tudatosan használod.

Mindent megkaphatsz az életben, ha megteremted magadnak és felöltözöl hozzá. Összhangba kell hozni a belső tudatosságod a külső megjelenéseddel. Nem elég, hogy csak a lelkedet gyógyítod, a testedet, az arcodat is fel kell öltöztetned, hogy jól érezd magad mindennap.

Azok a ruhák, amiket viselsz, hozzád tartoznak. A részeid és különleges pillanatokat képviselnek. Amikor elindultál otthonról, hogy megajándékozd magad, mert elégedett voltál, vagy valaki megbántott, de az is lehet, hogy úgy érezted, meg kell változtatnod az életed. Felszabadultnak és magabiztosnak kell érezned magad a ruháidban.

Nem is gondolnád, hogy az öltözködéseddel üzensz a külvilágnak. Milyen a hangulatod, a lelkiállapotod és mi az, ami hiányzik az életedből.

Ha állandóan magas sarkú cipő jársz, küzdesz a női egyenjogúságért.

Ha mindig merész a dekoltázsod, hatalomra éhezel, másokat akarsz irányítani.

Ha nyakig begombolkozol, arra vágysz, hogy a személyiségedre figyeljenek.

Ha állandó farmer sportcipőben jársz, anyaságra, családra, szeretetre vágysz.

Én szeretném megmutatni annyi nőnek, amennyinek csak lehetséges, nem csak azt, hogy hogyan legyünk csinosak, szépek és jól öltözöttek, de azt is hogyan maradjunk azok.

Gyere el hozzám, ha

  • nem érted, miért gondolnak sokszor mást rólad, mint amilyen vagy valójában
  • megakarod találni azt a stílust, ami összhangban lesz a lelkeddel, a személyiségeddel
  • kiakarod alakítani a legelőnyösebb formádat, stílusodat
  • megakarod találni a legszebb arcodat, ami mindennap mosolyra késztet
  • tudatosan gyógyítod a lelked, de érzed, hogy a külső megjelenésed is kell hozzá

Várlak szeretettel, ha úgy érzed, tenned kell magadért!

A Stílusterápia egy közvetlen beszélgetés egy kellemes kávé mellett. Megerősítem önbizalmad, hogy végre tegyél magadért, mert Te vagy a legfontosabb, hogy végre jól érezd magad a bőrödben.

Díj: 15.000 Ft/óra

Ha messze vagy és nem tudsz személyesen eljönni hozzám, akkor megoldható a Stílusterápia videó chat formában is! Viber, FB

Neked kell megtenned az első lépést!
Várlak!

Jelentkezem a stílusterápia programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Personal Shopping – Személyes vásárlás, bevásárlókörút.

A bevásárló körút alkalmával megmutatom neked, hogy mire lesz szükséged. Mi az, ami neked való, színben, fazonban és méretben. Meglátogatjuk elsősorban a kedvenc üzleteidet, de oda is betérünk ahol még nem jártál. A cél, hogy olyan ruhákat is felpróbálj, amit magadtól nem vennél fel. Bővítjük a látásmódodat, a ruhatáradat. Szeretném elérni, hogy tudatosan vásárolj magadnak ruhát, cipőt és kiegészítőket. Így nem lesz olyan ruhadarabod, ami a szekrényben várakozik, hogy majd egyszer felveszem.

A vásárlás nem kötelező! Nem a pénzköltés a lényeg.

A szolgáltatást úgy érdemes igénybe venned, ha előtte jártál nálam stílustanácsadás vagy stílusterápia programon.

Díj: 20.000 Ft/óra

Itt tudsz jelentkezni a Személyes vásárlás körútra:
Jelentkezem a Személyes vásárlás programra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)