2062Megtekintés |  1

Stílusterápia

PEST – Piros Erika Stílusterápia 

Hozzáértéssel és 12 év tapasztalattal állíthatom, hogy nagyon jól tudom, hogy melyik stílus áll hozzád a legközelebb és milyen ruhatár lesz számodra a megfelelő, a te saját személyiségedhez. A lelki állapotod, óriási hatással van a kinézetedre. Mélyen belenézünk a tudatos és a tudatalatti énedbe, hogy kihozzuk belőled a legjobbat. Lépésenként haladunk és nem hagyhatsz ki egyet sem. Mindent dokumentálnod kell, írásban és fotókkal illusztrálva.

  1. lépés – Az öltözködés játék

Ne légy magadhoz túl szigorú. A stílus terápia egy tudatos életmód. Lépésről lépésre ki lehet alakítani, feltéve, ha beleteszed a munkát és a tudatosságodat. Figyelj a jelekre! Nézz körül és vedd észre mindenben a szépséget, a kreativitást, az ízlést, az illatokat és rögzítsd a képeket. Legyél nyitott a körülötted lévő világra.

Készíts képeket mindenről ami tetszik, megfog és boldogsággal tölt el. A boldogság apró pillanatokból áll. Ne kergesd, éld meg!

A csoportba küldheted a képeket, hogy közösen inspirálódjunk: https://www.facebook.com/groups/pestpiroserikastilusterapia/requests/