12660Megtekintés |  Tetszik

Vonzó Nő tanácsadás

“Nem tudom pontosan mi hozott ide téged, de azt tudom, hogy a csoda már itt van a küszöbön. Csak tárd ki a szíved és fogadd be. Nézz a tükörbe, képzeld el a változást, ami miatt itt vagy. Vajon ez spirituális, vagy fizikai, talán érzelmi. Azt akarom, hogy ma nézz bele a tükörbe és ne azt lásd, amit máskor is szoktál. Ma azt fogod látni, ami mindig is lenni akartál. Kész vagy megragadni az alkalmat? Tegyél az új életedért! Gyerünk, menni fog! Változtasd meg az életed!”

Hogyan legyek vonzó nő? Ha önmagad vagy, nem érhet csalódás!

Ott van benned, nem veszett el. Az a kislány, aki álmodott a hercegről, az életről, az anyaságról. Csak meg kell találni és felszínre hozni. Ez a női kommunikáció.

Minél többször adod fel önmagadat, annál többször fordulhat elő az, hogy veszítesz az önbizalmadból, míg végül alig marad belőle.

Nézz bele a tükörbe és tedd fel magadnak ezeket a fontos kérdéseket:

  • Egy magabiztos Nőt látok?
  • Tele élettel, energiával és csillogó szemekkel?
  • Szeretem magam?
  • Boldog vagyok?
  • Tudatosan élem az életem?
  • Szeretem a munkám?
  • Figyelek a megérzéseimre?
  • Álarc nélkül, szabadon élem az életem?
  • Használom a női kommunikációt, hogy jó párkapcsolatom legyen?

Van egy rossz és egy hírem!

Ha a válaszaid nagy része Nem, akkor nem vagy az utadon és nem tudatosan építed fel az életed. Valószínű elengedted magad és nem találod a boldogságodhoz vezető utat. Vagy nem te döntesz, hanem irányítanak és elnyomnak téged. Hagyod magad manipulálni.

Ahírem az, hogy lehet minden válaszod Igen!

Vedd kezedbe az irányítást! Én segítek, de neked kell a munka nagy részét beletenni. Amit én átéltem, megtapasztaltam és tanultam, azt fogom átadni neked. Ez egy olyan út, ami nem lesz könnyű, de a végeredmény mindent kárpótol majd. Tudom, mert én megcsináltam és boldog vagyok.

Egy vonzó és magabiztos nőt akarsz  látni a tükörben? Egy igazi nőt, tele energiával, varázzsal, bájjal és magabiztossággal?

Akkor gyere, tarts velem!

12 év Stílustanácsadó tapasztalattal és empátiával segítem a nők külső megjelenését. Life Coach és Théta Healing konzulensként előhozom belőled a belső szépséged és különböző feladatokkal megismered az erő-forrásodat. Megbeszéljük a női kommunikáció érzelmi kifejezéseit és azonosítjuk az örök női archetípusodat, az adott életszakaszban.

A szeretet tettekben nyilvánul meg, nem szavakban. Akkor élünk hiteles életet, ha úgy cselekszünk, ahogy szólunk. Ilyenkor vagyunk igazán önmagunk.

A feladat, ha készen állsz a változásra:

♥ Vállalj felelősséget magadért! Ez azt jelenti, hogy elutasítod a neheztelést, a kritikát, a vádakat, mind mások, mind pedig önmagadra vonatkozóan.

♥ Változtasd meg a hozzáállásodat! Cselekedned kell! Ez nem varázslat! Sokkal inkább tudatosság. Kérni kell és türelmesnek lenni, hogy megérkezzen az a megoldás, amire szükséged van. Türelem főként önmagadhoz, mert sokszor annyira telve vagy keserűséggel, hogy a blokkjaid miatt nem veszed észre a lehetőségeket.  De neked is vállalnod kell feladatot. Tedd magad alkalmassá a befogadásra. 

♥ Tanulni és fejlődni kell! Sokat kell olvasni, életvezetési technikákat  elsajátítani és a lelked gyógyítani. El kell engedni a sérelmeket, ami évek óta elszomorít és befolyásolja a döntéseidet. A múltat el kell engedni, hogy szebb jelened és jövőd legyen. 

♥ Minden nap a legszebb formádat kell mutatnod! Ez azt jelenti, hogy jól kell kinézned minden nap. Csinos ruha, smink és a mosolyod. Tudom, ez sem könnyű feladat, de a tanácsaim segíteni fognak ebben is. 

Coco Chanel fogalmazta meg: ” Nincs ronda nő, csak lusta!”

Minden egy döntéssel kezdődik!

Ha elhiszed, hogy képes vagy kihozni magadból a női energiáidat, a vonzó nőt, akkor boldog és elégedett leszel, amit sugározni fogsz magadból. Olyan kisugárzásod lesz, ami nem csak külsőleg mutatkozik meg, hanem belülről fakad.

Szeretettel, megértéssel, célokkal, tanulással és akarattal elérheted, hogy az életed minőségi legyen. Én ezen az úton foglak segíteni téged, de a munka nagy részét neked kell beleraknod. A kitűzött célok, lépésről –lépésre megvalósíthatóak.

Építsük fel az önbizalmadat!

A vonzó nő – önbizalomépítő tanácsadás  45 perces online videó chat konzultáció, 7.000 Ft/alkalom

/Közösen építjük fel, hogy mennyi konzultációra lesz szükséged./

Vélemények:

„Erika, Te mozdítottál ki a szürkeségből. A szeretet, ami sugárzik belőled, erőt adott, hogy végigcsináljam. Köszönöm, hogy vittél előre és nem engedted, hogy feladjam. Sok felismerés és tanítás volt benne. Hálás vagyok! Bea”

„Tanulni, fejlődni sosem késő. Segítséget vagy tanácsot kérni olyantól, aki mindezt átélte és végigcsinálta nagyszerű dolog. Sok szeretet energiát kaptam tőled Erika, amiért nagyon hálás vagyok. Még van tanulnivalóm, de elindítottál az utamon és megyek előre. Cselekszem! Köszönöm! Ildikó”

“Nagyszerű volt minden egyes konzultáció. A kártyák, a tesztek és feladatok vittek előre. Na meg a szeretet amit közvetítettél felém. Nagyon köszönöm neked Erika! Magabiztosabb lettem és vonzóbb nő. Még én sem hiszem el, de megtaláltam a páromat, az igazit. Reni” 

Felkészültél?

A vonzó nő – magabiztos nő tudja, mit akar, és soha nem keres kifogásokat, nem tetszeleg az áldozat szerepében. Vállalja a felelősséget a saját sorsa iránt.

Jelentkezz és kezdj bele Most!

FIGYELJ! AJÁNDÉK! Tudom, hogy már sok mindent kipróbáltál. Jósnő, tarot, guru, számtalan okos dolgokat olvastál a témában, de hidd el, csak akkor működik, ha odateszed magad. Segítek az első lépésekben! A tréning után , INGYEN kapsz tőlem 45 perc online stílus konzultációt. Így azt is tudni fogod, miben vagy a legcsinosabb.

Jelentkezem a Vonzó Nő tanácsadásra!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)